Een nieuw leven ….

Rijden in een velomobiel is een bijzondere belevenis en daarom ben ik regelmatig te vinden in mijn “carbonnen doos op vier wielen” de QuattroVelo (QV55). Natuurlijk, het rijden is een bijzondere belevenis, maar meer nog is het een plezier om al die bijzondere mensen te ontmoeten, uit binnen- en buitenland, die dezelfde hobby koesteren.

Schermafbeelding 2018-05-14 om 19.04.30
Foto Veldko.nl

Het is zo leuk, dat ik deze blog “Het is z贸 馃憤聽in mijn vel贸” speciaal daarvoor ruim een jaar geleden heb opgestart. Het fietsen is 茅茅n, maar er dan over schrijven is toch iets anders. Daar heb ik soms de “energie” niet voor. Het is immers kiezen, schrijven of fietsen. Dus nu fietsen of nu schrijven over iets wat al voorbij is; Geschiedschrijving dus. Mijn blog is om die reden wat in het slop geraakt en ik heb getwijfeld om de stekker eruit te trekken. Maar na enig wikken en wegen heb ik besloten om ‘m er uit te trekken, niet de stekker, maar de blog uit het slop.聽Blijven schrijven over mijn plezier en vertier, met de Velomobiel. Dat betekent dat deze site dus “Een nieuw leven….” gaat krijgen. Hierbij, zonder verdere toelichting de eerste bijdrage van het jaar 2019: Winter in Twente. Het is koud en met deze eerste blog hoop ik warm te lopen voor “een fietsrijk en schrijfrijk jaar”.

 

Veel plezier en wordt vervolgd..

4 gedachten over “Een nieuw leven ….

  1. Mooi Tonnie, nu volhouden met schrijven. We hebben allemaal wel eens een dipje in het schrijven, ik ook. Maar het blijft altijd leuk om ervaringen van anderen te lezen, en mee te kijken waar ze fietsen, zoals nu bij jouw. Ga zo door!

    Groeten, Adri.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s