Winterslaap….de maand december.

Toen ik op 10 december vorig jaar de gordijnen dicht trok voor mijn winterslaap had ik niet kunnen bevroeden, hoe lang deze winter zou duren. Niet dat ik tijdens deze winterslaap nu echt zoveel geslapen heb, want door mijn tinnitus komt er van doorslapen vaak niet zoveel terecht. De winterslaap was dan ook vooral figuurlijk bedoeld, omdat tijdens de natte en koude periode mijn inspiratie voor schrijven (en fotograferen vanuit die lekkere dichte en ‘warme’ Velomobiel) voor mijn blog, niet bijster groot is. Welnu, ik ben weer ‘wakker’. En ik kan je zeggen dat er tijdens die winterperiode nogal wat gebeurd is en dan heb ik ’t alleen maar over zaken die met fietsen te maken hebben.

Tegen mijn principes in besloot ik om toch maar een constructie te maken om mijn QuattroVelo in de aanhanger en achter de auto te kunnen vervoeren. Tegen mijn principes, omdat ik vind dat er meer gefietst en minder in de auto gereden moet worden om meerdere zeer goede redenen.

Maar op die manier kon ik op 28 december (in 茅茅n dag met de auto retour) naar Rotterdam rijden om mee te doen aan de jaarlijkse聽oliebollentocht. Dat was een ware belevenis om met meer dan 100 velomobielen rond en door Rotterdam te rijden en natuurlijk samen te praten over onze gemeenschappelijke hobby, onder het genot van oliebollen en snert. Dank aan de organisatie聽voor het perfect organiseren van dit grootse evenement.

DSC00391

(foto Arnout Brouwers)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s