Winterslaap cont’d

Zelf heb ik weinig ervaring met winterslaap, want tot op heden ging mijn leven in de winter normaal door, min of meer in hetzelfde tempo. Ik kan me voorstellen dat wanneer je eenmaal goed in winterslaap gekomen bent, je niet meer zo snel het normale levenstempo kunt oppakken. Dus na mijn vorig bericht over dit onderwerp, bleef ik af van het toetsenbord en voorspelde mezelf een heerlijke periode van rust en huiselijke warmte, richting kerstmis. Waarmee ik echter geen rekening had gehouden en waarvan ik zie dat meer zoogdieren in winterslaap daarmee te maken hebben is de hypothermie die me overviel. Vooral mijn handen en in mindere maten voeten waren hiervan het slachtoffer.

Na mijn vorig berichtje “Winterslaap”聽was het dus echt mijn bedoeling gewoon maar een poos zonder bloggen door te gaan. Maar zoals gezegd, kreeg ik ernstig last van koude handen. Mijn kleinkinderen hebben afgelopen week hun uiterste best gedaan mijn handen steeds weer warm te wrijven. Maar ja, dat kan ik van die schatjes niet blijven verlangen.

Mijn handen werden uiteindelijk zo koud, dat ze letterlijk begonnen te jeuken en dat werd nogal versterkt door een bijzondere reactie op mijn vorige blog. Die luidde:

“En ik zat nog te wachten op je verslag van de laatste LOL-toertocht鈥︹.en ik had ook wel een beetje een mooi filmpje verwacht van mijzelf in mijn nieuwe DF-je聽馃檪”

…. tja dit vraagt om actie.

Daarom speciaal voor Wim, dit filmpje (en misschien genieten ook anderen hiervan).

Ik ga weer slapen, welterusten.

 

5 gedachten over “Winterslaap cont’d

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s