Winterslaap

Nee, nee het is niet de bedoeling om zelf een winterslaap te houden, noch om mijn Velomobiel in de garage te laten staan. Daarvoor is de hobby veel te mooi, gezond en verslavend. Het gevoel een winterslaap in te moeten lassen is er voor het schrijven van dit blog. Niet dat het niet leuk is om te schrijven, maar zelf vind ik dan dat ik wel iets (nieuws) moet hebben om over te schrijven. In de winter, met mijn QV55 helemaal dicht gelegd met de heerlijke racekap, het vizier dat een prima temperatuurregelaar blijkt te zijn en de schuimkap, die regen en kou richting mijn lichaam tegenhoudt, heb ik weinig tot geen neiging om onderweg uit te stappen, tenzij voor een bezoekje hier en daar. De kou en regen buiten weerhoudt me ervan de fotocamera naar buiten te laten gluren en mezelf ervan om iets anders te doen dan stevig doorfietsen. (Te) weinig nieuws dus meestal om te rapporteren.

Het is nog altijd z贸 馃憤聽in mijn V茅l贸, maar de blog gaat in de winterslaap-modus.

Welterusten.

4 gedachten over “Winterslaap

 1. Vergeet niet Tonnie dat als het “straks” helder zonnig vriesweer is je prachtige foto’s kan maken vooral als het heeft gesneeuwd en op je blog sieren foto’s alles op. Vandaag heb ik een familierondje gehad moet af en toe ook een keer, maar stoppen met mijn blog, nee dat zit er niet in, voorlopig tenminste, je weet maar nooit.
  Gr. P茅

  Liked by 1 persoon

 2. Welterusten Tonnie! Maar het is wel zoals P茅 schrijft, als je dergelijk weer treft zie je vanzelf fotomomenten……….Zelf heb ik ook een neergaande lijn in het aantal berichten, een deel dingen die me bezighouden zijn al eerder en vaker beschreven, een mens wil ook niet te dikwijls in herhaling vallen nietwaar? Voor je het weet verdenkt men je van dementie in aanleg…….;-))

  Groeten, Adri.

  Liked by 1 persoon

  1. Nog bedankt voor de traktatie Tonnie! En volgens mij heb je altijd wel iets om over te schrijven en hoeft het ook niet per se vol met plaatjes te hangen hier hoor. Ik vind het gewoon al leuk om te lezen dat je het nog steeds naar je zin hebt in je velo. Ga zo door!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s