Commissie van in- en uitgeleide

Het is al weer bijna drie weken geleden dat we Arjen hebben uitgezwaaid richting Lodz. In zijn Velomobiel Quest fietste hij vanuit Deventer 2 x 1100 km dwars door Duitsland en Polen naar het kantoor van zijn bedrijf in Lodz . Een week fietsen, een week werken en weer een week fietsen, maar dan wel een afstand die je je bijna niet voor kunt stellen, dat die is af te leggen op/in de fiets. “He did it” en vandaag kwam hij terug in Nederland. Met alle aandacht die zijn tocht heeft gehad en nog heeft, leek het me niet meer dan normaal om na de uitgeleide, hem ook ingeleide te doen en hij kwam ook nog bijna langs ons huis. Dus … zo gezegd, zo gedaan. Het had nog wel een voetje in de aarde. In onze digitale wereld is het niet zo moeilijk om iemand’s locatie live te volgen en Glympse is 茅茅n van de apps die hiervoor beschikbaar is. Deze heb ik en velen met mij gebruikt om Arjen tijdens zijn trip te volgen en zo kon ik hem ook traceren en “oppikken” tussen de grens met Duitsland en Haaksbergen, althans dat was de bedoeling.

Netjes wachtend met “Glympse in de hand” tot Arjen voorbij zou komen, bleek hij ineens toch al een stuk verder op de route en zelfs Haaksbergen voorbij. De betrouwbaarheid van mobiel dataverkeer in Haaksbergen en en omgeving lijkt al net zo beroerd als de betrouwbaarheid van het聽 stroomnet met zijn vele storingen, waarvan de bekendste plaats had in 2005.聽Maar met een beetje doorfietsen kon ik hem achterhalen op zijn laatste etappe richting Deventer.

Samen hebben we een kop koffie gedronken (en voor hem een paar boterhammen),聽waarna hij de laatste loodjes richting Deventer met vertrouwen tegemoet ging.

 

 

 

2 gedachten over “Commissie van in- en uitgeleide

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s