maand-LOL november

Je moet je niet overal mee willen bemoeien, zeker niet als er anderen zijn die er meer verstand van hebben of er mooier over kunnen vertellen, maar toch …

Het was weer super leuk, die tocht der Lekker Ongebonden Ligfietsen. Vorige maand nog lag een groot deel buiten, maar bij deze uitvoering lagen de meesten toch echt in hun veilige cocon (of kliko zoals sommigen jaloers zeggen). Ik ook, maar ik heb geen keuze. Veel fanatieke liggers hebben de keuze uit twee en sommige wel uit VIER! speciaal-fietsen. Bij mij neemt QV55 al genoeg ruimte in, zowel fysiek als budgetair, dus basta!

Over deze november-tocht vind je weer een prachtig聽verslag van collega Wim, als ik hem zo mag noemen. Wim is weliswaar collega ligfietser, maar dan van een andere categorie. Terwijl ik lui in mijn Velo lig, roeit hij als een bezetene met zijn聽trotsover de verharde wegen en kost het de anderen soms moeite hem bij te benen.

En ook mooie en uitgebreide聽聽blog van Toerkanjer聽聽kun je hier lezen.

Om me er toch een beetje mee te bemoeien en het ook niet kan laten heb ik voor jullie hier een filmpje. Dan kun je ook zien waarom dit “LOL event” zo’n genot is .

 

4 gedachten over “maand-LOL november

  1. Bedankt voor het leuke filmpje! Echt leuk, met muziekjes enzo, je maakt er elke keer weer wat leuks van :-D. Nu komt Adrie vast wel een keer meerijden ;-).

    Ennuh, ik heb ook maar 1 ligfiets. Er zijn er meer die geen schuur vol hebben staan met speciale fietsen ;-).

    Like

    1. Wim, ik heb ’t als een HAAS aangepast. Dit soort zaken worden altijd per definitie gecompenseerd door koffie met gebak, dus de eerste decemberrit hoef je de portemonnee weer niet mee te nemen.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s