Sloerig..

Het was niet geweldig het weer vandaag.聽Druilerig, koud, grijs en het waaide ook nog; dus eigenlijk heb ik niks te vertellen, maar toch wat was het fantastisch. Misschien was het wel 茅茅n van de mooiste ritten in de Velo. Door o.a. Delden, Borne, Weerselo, Ootmarsum, Denekamp, Almelo en via Twickel weer naar huis.

 

IMG_3537

 

Na een paar dagen “sloerig in de rakkert” (Twents voor lusteloos, moe of een beetje ziek) te zijn geweest was het vandaag tijd om weer eens in te stappen. Toen ik zo onderweg was en nog zeker niet fit, en het ronddraaien van de pedalen me nog niet zo lekker afging, wilde ik best graag wat sneller, wat relaxter en wat gemakkelijker rijden…. maar dacht ineens terug aan de “sloerige” dagen.

Toen voelde het ineens als een stuk geluk, niet zozeer omdat het ging zoals ik graag wilde dat het ging, maar omdat ik plots tevreden was met hoe het ging.

Rijkdom en geluk is niet hebben wat je wilt, maar veel meer willen wat je hebt.

 

 

One thought on “Sloerig..

  1. Die laatste zin geeft het prima aan Tonnie, je kan gelukkig zijn en je rijk voelen met kleine dingen, daar is inderdaad soms meer niet voor nodig. Iemand die schuchter lacht en voorzichtig een hand opsteekt als je passeert in die speciale fiets van je, een paar kinderen die wijzen en je naroepen, een mooi uitzichtje, een plotseling doorbrekende regenboog na een buitje, een paar zonnestralen na een week regenweer………en zo kan ik nog wel even doorgaan! ;-))

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s